Begyndelsen

It all began...
Baby og barnedåb


Sarah var født glad! Og nem. Faktisk sov hun så meget at vi spekulerede over om hun ikke gad os! Og hun sov så meget at hun begyndte at tabe sig da hun var 3 måneder!! Og et godt sovehjerte - det har hun stadig...


  • Smil og ballade
  • Gang i den (når vågen)
  • Musik i centrum

...dine hjem

Skole


Du fik 4 fantastisk år i børnevillaen på VpR, hvor du blomstrede akademisk og socialt. Du har altid vist stort overskud.

Det gjorde du også da vi i 2015 hev teltpælene op og flytte til Dubai og Greenfield Community Skole. Efter den første uge blev du "IB learner of the week", trods et meget begrænset engelsk og et venskab med Ms. Sonnett blev dit fundament. En relation du stadig har!


Og det er bare en evne du har ... at efterlade et vedvarende indtryk.

De tidlige år


Sarah startede i dagpleje hos Birthe. Vi kunne ikke have ønsket os en mere omsorgsfuld, overskudsagtig og dygtig dagplejer. Og kreativ! Her fik Sarah en fantastisk start på livet hvor hendes kreative talenter blev fodret og hendes omsorgsgen og sociale væsen blomstrede.

Senere fortsatte du i Løvspring børnehave. Også her kunne dine talenter få fuld udfoldelse og grunden til den skønne Sarah vi kender i dag blev stærk og alsidig.


  • Huginsvej
  • Løvspring på GIV
  • Klar til skole på VpR
Venner


Sarah, du er utrolig vellidt af alle du møder på din vej. Du huskes og efterlader dybe spor... Det er skønt. Det er smukt.


Tjek nogle af dem der har nydt dit selskab i årernes løb i dette galleri.
Fritid


Musik og kreativitet har altid fyldt meget i dit liv. Du startede på musikskolen (med morfar som fast følgesvend) så snart det var muligt - på musikværksted. Og kort tid efter til Klaver med Lone som de soulmate!

Det blev også til en del gymnastik, først idrætsgymnastik, siden teamgym, men selvom talentet var det, var motivationen og lysten ikke altid i top... dansen tog efterhånden over og i Dubai har ud udviklet dig til en sej og mangfoldig danser - i såvel moderne, hip hop og step.

Det skulle dog også vise sig at du har et stort talent for computerspil. Først Minecraft og siden Fortnite, hvor du spiller online med nye og gamle venner på tværs af landegrænser og vinder stor respekt for dine evner (til at slå ihjel :-/)!!!


Skriv til Sarah:


sarah@010405.dk


Eller find hende på Insta!